Core Solutions suvised uudised

Core Solutions tegeleb järjepidevalt pakutavate teenuste uuendamise ja edasiarendamisega. Uuenduste eesmärgiks on parandada teenuste kvaliteeti, töökindlust ja laiendada teenuste valikut. Aprilli lõpus viisime läbi suuremahulise riistvarauuenduse. Nüüdsest on meie klientide käsutuses moodsad, võimsad ja suure jõudlusega dubleeritud serverid
ülikiirete SSD ketastega.

Täna saame aga teada anda ka mitmest teisest olulistest uuendustest:

UUS arveldussüsteem

Üks serverimajutusteenuse olulisemaid komponente on arveldussüsteem. Seoses uuele riistavarale üleminekuga oli käes õige aeg uuendada ka arveldussüsteemi. Üleminek uuele süsteemile on klientidele kaasa toonud automaatseid teavitusi konto registreerimise või teenuste tellimise kohta. Palume mõistvat suhtumist seoses selliste teavitustega. Uus süsteem seadistatakse nii, et teid edaspidi võimalikult vähe tülitada taoliste teavitustega..

Oma konto haldusele uues arveldussüsteemis pääsete ligi aadressil: https://my.core.eu/. Seal on teil võimalik tellida täiendavaid teenuseid ja seadistada olemasolevaid.

Domeenid

Domeeninime valimine oma uue projekti või ettevõtmise jaoks sai nüüd tunduvalt lihtsamaks. Nüüdsest saate registreerida meie juures domeeni pea 400-s erinevas tippdomeenis. Sobiva domeeninime saate välja valida ja registreerida siin: https://my.core.eu/domainchecker.php.

Shared Hosting

Kõik meie veebimajutuse kliendid saavad nüüd ilma lisatasuta kasutada alljärgnevaid teenuseid:

  • Veebilehtede konstruktor;
  • Scriptide kataloog enamlevinud veebilahenduste paigaldamiseks (Drupal, PrestaShop, WordPress, Joomla, phpBB jne);
  • PHP versiooni valimine;
  • Piiramatu arv aliasdomeene.

Erinevalt konkurentidest, teostame tasuta kõigi meie veebimajutusteenuses majutatud veebilehtede turvamonitooringut.

Meie veebimajutusteenus on endiselt turul kõige parema hinna- ja kvaliteedisuhtega. Veebimajutuse pakettide ja hindadega saate tutvuda siin: https://my.core.eu/cart.php?gid=1.

VPS/VDS

Meil on heameel pakkuda teile Eesti kõige soodsama hinnaga virtuaalse privaatserveri teenust. Vastavalt teie vajadustele saate valiku teha kahte erinevat tüüpi privaatserveri teenuse vahel:

VPSVirtuaalne privaatserver, mis töötab Linux Containers (LXC) tehnoloogial, sobib Centos, Debian, Ubuntu ja Archlinux operatsioonisüsteemidele. Sellele teenusele on saadaval ka üle 100. Linux Turnkey valmiskonfigureeritud šablooni. Core VPS teenus on täna kõige soodsam ja mugavam saadaolev virtuaalserveri teenus. Sobiva jõudlusega privaatserveri teenuse saate tellida siit: https://my.core.eu/cart.php?gid=2.

VDSVirtuaalne eraldatud server, mis töötab KVM virtualiseerimiskeskkonnas. VDS erineb VPS teenusest selle poolest, et sinna on võimalik paigaldada kõiki operatsioonisüsteeme Linuxist Windowsini. Samuti on talle eraldatud ka kindlaksmääratud riistvaraline ressurss. Sobiva jõudlusega eraldatud serveri teenuse
saate tellida siit: https://my.core.eu/cart.php?gid=3.

SSL sertifikaadid

Ühena esimesena Eestis hakkasime me pakkuma taskukohase hinnaga SSL sertifikaate. Täna on meie tootevalikus 76 erinevat sertifikaadi tüüpi sellistelt teenusepakkujatelt nagu: RapidSSL, GeoTrust, Thawte, Comodo, Certum ja Symantec. Saame väga hästi aru andmete kaitsmise kriitilisusest ja seepärast pakume oma klientidele SSL sertifikaate võimalikult taskukohaste hindadega.

Sertifikaadi võite hankida nii meie juures majutatud serveri või teenuse tarbeks aga ka mujal kasutatavate teenuste jaoks. SSL sertifikaatide tüüpide ja hindadega saate tutvuda siin: https://my.core.eu/cart.php?gid=7.

Päikeselist suve!